Sveikas gyvenimo būdas. Kokie AMWAY produktai ir kaip gali padėti palaikyti sveiką gyvenseną

Norint gyventi laimingą ir visavertį gyvenimą labai svarbus sveikas gyvenimo būdas. Štai dėl ko daugelis žmonių stengiasi palaikyti sveiką gyvenimo būdą. Norint kuo geriau jaustis visose gyvenimo srityse, svarbu rūpintis savo fizine ir psichine būkle. Sveiką gyvenseną sąlygoja keletas veiksnių, kaip pvz  fizinis aktyvumas, miegas, streso valdymas ir, žinoma, sveika mityba.

Reguliarus fizinis aktyvumas yra labai svarbus sveikam gyvenimo būdui. Mankšta padeda išlaikyti stabilų svorį, sumažinti lėtinių ligų, tokių kaip širdies ligos ir diabetas, riziką ir pagerinti psichinę sveikatą. Skirkite bent 30 minučių vidutinio intensyvumo fiziniams pratimams keletą dienų per savaitę ir netrukus pasijusite geriau.

Miegas dažnai neįvertinamas, kaip svarbus sveikos gyvensenos aspektas. Suaugusieji turėtų stengtis kiekvieną naktį miegoti 7-9 valandas, kad tinkamai pailsėtų ir atjaunėtų kūnas ir protas. Prastas miegas gali turėti neigiamos įtakos sveikatai, įskaitant padidėjusią lėtinių ligų ir psichikos sveikatos problemų riziką.

alarm clock, bed, sleep-4568283.jpg

Streso valdymas yra dar vienas svarbus sveikos gyvensenos palaikymo veiksnys. Lėtinis stresas gali turėti neigiamą poveikį tiek fizinei, tiek psichinei sveikatai. Stresą mažinanti veikla, pavyzdžiui, meditacija, joga ar gilaus kvėpavimo pratimai, gali padėti valdyti streso lygį.

Sveika ir subalansuota mityba yra vienas svarbiausių dalykų, kuriuos galite padaryti savo organizmui. Subalansuotą mitybą sudaro įvairūs maistinių medžiagų turintys maisto produktai, pavyzdžiui, vaisiai, daržovės, neskaldyti grūdai, liesi baltymai ir sveiki riebalai. Šie maisto produktai suteikia būtinų vitaminų ir mineralų, kurių reikia mūsų organizmui tinkamai funkcionuoti.

Be subalansuotos mitybos, maisto papildai gali būti naudingi bendrai sveikatai palaikyti. Maisto papildai gali suteikti papildomų maistinių medžiagų, kurių gali trūkti jūsų mityboje, taip pat gali padėti spręsti konkrečias sveikatos problemas. Tačiau prieš pradedant vartoti bet kokius maisto papildus, svarbu pasitarti su sveikatos priežiūros specialistu.

Tai ne visada lengva, tačiau su tinkamomis priemonėmis ir produktais tai gali būti lengviau pasiekiama, nei manote. Čia jums padės Amway. Amway yra tarptautinė bendrovė, siūlanti įvairius maisto papildus ir maisto produktus, padedančius rūpintis sveiku gyvenimo būdu. Produktai Nutrilite sukurti taip, kad palaikytų jūsų bendrą gerovę – nuo fizinės sveikatos iki psichinės ir emocinės savijautos. NUTRILITE maisto papildai gali padėti gauti maistinių medžiagų, kurių reikia, kad Jūsų organizmas veiktų geriausiai. Šie papildai skirti įvairiems Jūsų sveikatos aspektams, pavyzdžiui, imuninei funkcijai, sąnarių sveikatai ir širdies bei kraujagyslių sveikatai, palaikyti.

Vienas populiariausių Nutrilite produktų yra DOUBLE X. Šio maisto papildo sudėtyje yra subalansuotas 12 pagrindinių vitaminų ir 10 pagrindinių mineralų derinys. Jis praturtintas PhytoBlend™ – specialiu 22 augalų mišiniu, gautu iš vaisių, daržovių ir žolelių, kuriuos ne visada lengva įtraukti į kasdienę mitybą. Kiekvienas iš šių vitaminų ir mineralų yra svarbus gerai sveikatai palaikyti, o jų trūkumas gali sukelti įvairių sveikatos problemų. Šis Nutrilite produktas padeda žmogaus organizmui optimaliai funkcionuoti.

Vitaminas A labai svarbus sveikam regėjimui, odai ir imuninei sistemai. Jis taip pat padeda augti ir vystytis kaulams bei dantims. Vitamino A trūkumas gali sukelti naktinį aklumą ir padidėjusią infekcijų riziką. Maisto papildo Nutrilite Vision plus sudėtyje yra cinko ir keturių aukščiausios kokybės, labai koncentruotų karotinoidų, gautų iš augalų, užaugintų NutriCert tvariuose partnerių ūkiuose. Nutrilite vision plus sudėtyje yra cinko ir vitamino A, kurie padeda palaikyti normalų regėjimą. Cinkas taip pat prisideda prie normalios vitamino A apykaitos.

Cinko + seleno kompleksas Nutrilite sudaro ypatingas dviejų mineralų – cinko ir seleno – mišinys. Šis kompleksas prisideda prie imuninės sistemos funkcionavimo, taip pat palaiko odos ir plaukų būklę. Cinkas ir selenas apsaugo ląsteles nuo oksidacinio streso, palaiko organizmo imuninę funkciją.

Svarbi sveikos gyvensenos dalis yra ir optimalaus svorio palaikymas. AMWAY siūlo daugybę svorio kontrolės produktų, kurie gali padėti kontroliuoti svorį. Tarp BodyKey by Nutrilite produktų yra arbatos, maistą pakeičiantys kokteiliai, baltyminiai batonėliai ir papildai, skirti svoriui mažinti.

Grožis yra neatsiejama sveikos gyvensenos dalis. AMWAY turi fantastiškų produktų jūsų grožiui puoselėti. Maisto papildai Truvivity aprūpina variu ir vitaminu E, užtikrinančiais ilgalaikę, visą dieną trunkančią apsaugą nuo oksidacinio streso. Tai nutrikosmetikos produktas, kurio sudėtyje yra maistinių medžiagų, padėsiančių jums gerai jaustis iš vidaus, kad jūsų oda spinduliuotų švytėjimu ir sveika išvaizda.  Šie produktai palaiko sveikas ląsteles, kad oda natūraliai švytėtų. Šių papildų sudėtyje esančios sudedamosios dalys sudaro apsauginį buferį nuo oksidacinio streso, kuris atlieka svarbų vaidmenį odos senėjimo procese.

Sveikos gyvensenos palaikymas yra nuolatinis procesas, kuris kartais gali būti sudėtingas. Tačiau, turint tinkamas priemones ir produktus, tai gali būti lengviau pasiekiama, nei manote. AMWAY siūlo daugybę maisto papildų ir maisto produktų, kurie gali padėti pasiekti sveikatos tikslų ir palaikyti bendrą gerovę. Įtraukdami šiuos produktus į savo kasdienę rutiną, galite aktyviai rūpintis savo sveikata ir gyventi pilnavertį gyvenimą.

Kaip užsisakyti AMWAY produktus, galite sužinoti čia.