Partnerinė rinkodara ar tinklinis marketingas. Pelningiausias uždarbio būdas.

Užsidirbti pinigų patogiai įsitaisius namuose – daugelio žmonių svajonė. Laimei, tai tikrai įmanoma. Egzistuoja daugybė būdų, kaip užsidirbti interneto pagalba. Partnerinė rinkodara (affiliate marketing) ir tinklinis marketingas (multi level marketing) yra bene populiariausi uždarbio būdai internete. Abu šie būdai gali būti įdomūs ir pelnini, svarbu suprasti jų skirtumus ir pasirinkti jums tinkamą.

Partnerinė rinkodara

Išvertus iš anglų kalbos Affiliate marketing reiškia – Partnerystės arba partnerinė rinkodara. Tai yra marketingo sritis, kurios tikslas yra reklamą skleisti būtent internete kuriant ryšį tarp reklamos teikėjo, tai yra marketingo specialisto, ir užsakovo, tai yra – pardavėjo. Reiškia, ši veikla remiasi partneryste, kurios tikslas – parduoti gamintojo prekes vartotojui. Gamintojas / pardavėjas nori parduoti savo prekes, o marketingo specialistas nori uždirbti tarpininkaudamas, t.y. reklamuodamas gamintojo prekes savo internetiniame puslapyje.

Kitaip tariant, partnerystės rinkodara – tai rezultatais pagrįstos rinkodaros rūšis, kai už kieno nors kito produkto ar paslaugos reklamą gaunate komisinius. Būdami partnerinės rinkodaros dalyviai, neprivalote kurti ar pardavinėti savo produkto. Jūs reklamuojate gamintojo, su kuriuo bendradarbiaujate, produktą naudodami unikalią partnerio nuorodą ir uždirbate komisinius už kiekvieną per tą nuorodą atliktą pardavimą. Partnerio puslapyje talpinamos prekės arba paslaugos, už kurių įsigijimą savo komisinius gauna marketingo specialistas, kurio puslapiu yra naudojamasi kaip reklamos platforma.

Tinklinis marketingas / affilate marketing

Vienas iš partnerystės rinkodaros privalumų yra tai, kad ją pradėti gana lengva. Galite nemokamai prisijungti prie partnerystės programos ir iš karto pradėti reklamuoti produktus. Jums nereikia rūpintis produkto kūrimu, klientų aptarnavimu ar siuntimo ir logistikos klausimais.

Dar vienas partnerystės rinkodaros privalumas yra tas, kad ji yra mažai rizikinga. Norint pradėti, nereikia iš anksto investuoti daug pinigų. Galite pradėti nuo mažų apimčių, o sulaukę sėkmės – plėsti.

Kai kurios populiarios partnerystės rinkodaros bendrovės yra  Amazon Associates,  Commission Junction  ir  ShareASale. Šios bendrovės siūlo platų produktų ir paslaugų, kuriuos galima reklamuoti, asortimentą, todėl galite rasti tai, kas atitinka jūsų interesus ir nišą.

Tinklinis marketingas

Tinklinis marketingas (multilevel marketing – MLM)- tai verslo modelis, kuomet uždirbama parduodant įmonės produktus ir kuriant  tokių pačių verslininkų bei pirkėjų komandą. Jūs gaunate komisinius už kiekvieną savo asmeniškai ir savo komandos atliktą pardavimą ir procentinę dalį nuo tų pardavimų. Vienas iš MLM privalumų yra tas, kad galima gauti dideles pajamas. Jei subursite sėkmingą komandą, galite uždirbti nemažai pasyvių pajamų.

Partnerystės rinkodara tinkliniame marketinge

Kai kurios MLM įmonės siūlo partnerinę rinkodarą kaip verslo plėtimo metodą. Tai gali būti geras pasirinkimas tiems, kurie nori užsidirbti pinigų per MLM, tačiau nenori susitelkti vien į komandos kūrimą.

Viena iš tokių bendrovių yra amerikiečių kompanija Amway. Tai yra visame pasaulyje gerai žinoma tinklinio marketingo bendrovė, siūlanti platų produktų asortimentą – nuo sveikatos ir sveikatingumo iki namų priežiūros ir grožio. Kompanija taip pat turi partnerystės rinkodaros programą, kuri leidžia uždirbti komisinius reklamuojant Amway produktus savo interneto svetainėje arba socialinės žiniasklaidos kanaluose.

Prie AMWAY partnerystės programos galima prisijungti nemokamai ir pasinaudoti visais jos teikiamais privalumais – lankstus darbo grafikas, minimali rizika, platus kasdienio naudojimo kokybiškų prekių asortimentas ir, žinoma, neribotos uždarbio galimybės. Kompanija AMWAY siūlo daugybę priemonių, padedančių reklamuoti produktus, mokymus ir dosnius bonusus.

Prisijunkite prie mūsų komandos

Jei jus sudomino galimybė užsidirbti reklamuojant kompanijos produktus internetu, kviečiame prisijungti prie mūsų komandos. Esame aktyvių ir kūrybingų žmonių, kurie aistringai nori padėti kitiems siekti sėkmės, grupė.

Būdami mūsų komandos dalimi, galėsite dalyvauti mokymuose ir gauti paramą, kuri padės jums pradėti ir plėtoti verslą. Suteiksime jums įrankius ir priemones, kurių reikia, kad jums pavyktų, ir būsime šalia kiekviename žingsnyje, kad atsakytume į jūsų klausimus ir patartume. Mūsų komandos nariai turi daug žinių ir patirties partnerystės rinkodaros ir tinklinio marketingo srityje bei mielai dalijasi savo įžvalgomis su naujais nariais. Darbas namuose gali būti izoliuojantis, tačiau mūsų komandoje turėsite galimybę bendrauti su kitais ir užmegzti santykius. Tai gali būti naudinga tiek asmeniniam, tiek profesiniam augimui.

Jei norite prisijungti prie mūsų komandos, kviečiame susisiekti su mumis. Visada ieškome motyvuotų, norinčių mokytis ir tobulėti žmonių.