Paskatinkite savo odos atsinaujinimo procesą iš vidaus ir iš išorės naudodami Artistry™ visaapimantį pasiūlymą.

orange juice vitamin c 1921548

Ar žinojote, kad oda atsinaujina vidutiniškai per 28 dienas? Be to, odai bręstant atsinaujinimo procesas nuolat ilgėja.

Odos atsinaujinimo procesas reiškia paviršiaus ląstelių pakeitimą naujomis. Nuo jo veiksmingumo priklauso, ar oda atrodys sveikai ir švytės.
Nuo šiol siūlome visapusišką sprendimą, kuris skatina odos atsinaujinimą ir atitinka visus pagrindinius jūsų odos priežiūros poreikius. Artistry visapusiškas grožio sprendimas apima pagrindinius jūsų kasdienius veido ir kūno odos priežiūros veiksmus bei suteikia pagalbą tiek iš išorės, tiek iš vidaus*, kad jūsų oda atrodytų sveikai ir švytėtų.

Galite rinktis iš trijų skirtingų variantų, priklausomai nuo jūsų odos poreikių:

Drėkinamasis:
Gaivos ir drėgmės efektas, kad oda atrodytų jaunatviškai.
Užsakymo Nr. 320868

Atnaujinantis:
Maitina ir stangrina odą bei padeda kovoti su pirmaisiais senėjimo požymiais.
Užsakymo Nr. 320871

Stangrinamasis:
Skaistina ir padeda odai kovoti su aiškiais senėjimo požymiais.
Užsakymo Nr. 320874

Kiekvieną sprendimą sudaro:

  • Artistry Skin Nutrition™ Mini rinkinys. Kasdienis prausimas, valymas toniku ir drėkinimas su produktais, kurie teigiamai veikia jūsų odą.
  • Artistry Skin Nutrition Vitamino C+HA3 kasdienis serumas. Vitaminas C, antioksidantai ir 3 tipų hialurono rūgštis, skaistinantys ir lepinantys jūsų odą.
  • Nutrilite™ Biotinas C Plius. Suteikia odai biotino ir vitamino C, o taip pat kolageno.
  • Artistry Signature Select™ kaukės ir losjonai. Skirti tam tikroms odos problemoms spręsti ir pasilepinimui.

Su kiekvienu ARTISTRY VISAPUSIŠKU GROŽIO PASIŪLYMU dovanojamos dvi NEMOKAMOS dovanos:

  • NAUJAS Artistry Veido ir kūno masažo rinkinys, skirtas suteikti energijos, skatinti geresnę kraujotaką ir padėti įmasažuoti produktus bei sumažinti įtampą. Rinkinys supakuotas į elegantišką dėžutę su magnetiniu uždarymu.
  • NAUJAS Artistry maišelis, pasiūtas iš medvilninės drobės. Tobulo dydžio (23×30 cm), todėl į jį galėsite keliaudami susidėti visas pamėgtas grožio priemones.

Atraskite naująjį Veido ir kūno masažo rinkinį

Artistry Veido ir kūno masažo rinkinyje yra nefrito volelis ir Gua Sha akmuo, pagaminti iš natūralaus kvarcito nefrito. Šie grožio įrankiai, kuriuos tiesiog privalote turėti, skatina kraujotaką ir įmasažuoja svarbiausius odos priežiūros ingredientus, o tuo pačiu sumažina įtampą. Oda atrodo ir yra tonizuota bei atgaivinta. Nefrito volelis skirtas veido ir kaklo odai, o Gua Sha akmenį galima naudoti veidui ir visam kūnui masažuoti. Radę QR kodą ant rinkinio pakuotės galite peržiūrėti specialų produkto puslapį su mokomuoju vaizdo įrašu

 

Prekyboje nuo 2023 m. lapkričio 6 d.