Atraskite geriausius maisto papildus sveikam gyvenimui būdui

Mityba yra labai nepaprastai svarbi žmogaus gyvenimo dalis, o norint užtikrinti gerą savijautą, svarbu, kad mūsų organizmas gautų tinkamų maistinių medžiagų. Esant tiek daug galimybių, gali būti sunku išsirinkti, kurie maisto papildai ir maistinių medžiagų šaltiniai yra geriausi. Nutrilite, vienas populiariausių maisto papildų gamintojų visame pasaulyje, gamina ir parduoda geriausius maisto papildus ir vitaminus optimaliai sveikatai užtikrinti.

vitaminai ir maisto papildai

Kas yra Nutrilite

Nutrilite yra maisto papildų ir maisto produktų, kuriuos gamina ir platina pasaulinė tiesioginės prekybos bendrovė AMWAY, prekės ženklas. Nutrilite yra pirmasis pasaulyje parduodamų vitaminų ir maisto papildų prekės ženklas (įrodyta Euromonitor). Į Nutrilite produktų liniją įeina papildai, skirti bendrai sveikatai ir gerovei, svorio kontrolei, sporto mitybai ir grožiui. Nutrilite produktai gaminami iš natūralių augalinių ingredientų, kurie auginami pačios AMWAY bendrovės kontroliuojamuose ūkiuose.

1934 m. Nutrilite įkūrė Carl Rehnborg, verslininkas ir mitybos srities novatorius. Rehnborgas tikėjo, kad tinkama mityba yra būtina gerai sveikatai, todėl sukūrė Nutrilite kaip būdą aprūpinti žmones aukštos kokybės maisto papildais ir dietiniais produktais. Nuo to laiko Nutrilite prekės ženklas tapo šios srities lyderiu, o jo  produktai parduodami daugiau kaip 50 pasaulio šalių.

Kodėl Nutrilite yra geriausias pasirinkimas ieškantiems kokybiškų maisto papildų

Nutrilite yra geriausias maisto papildų tiekėjas dėl kelių priežasčių. Visų pirma, Nutrilite produktai pagaminti iš augalinių ingredientų, kuriuos organizmas lengviau įsisavina nei sintetinius vitaminus ir mineralus. Produktų sudėtyje yra fitonutrientų – natūraliai augaluose esančių junginių, kurie, kaip manoma, yra naudingi sveikatai.

Gamybos procese Nutrilite naudoja nuo sėklos iki galutinio produkto metodą. Tai reiškia, kad kompanija prižiūri visą procesą nuo augalų auginimo ir derliaus nuėmimo iki gatavų produktų gamybos ir platinimo. Šis metodas leidžia užtikrinti, kad produktai būtų aukščiausios kokybės ir grynumo.

Nutrilite produktai yra pagrįsti moksliniais tyrimais. Įmonė AMWAY investuoja didžiulius resursus į mokslinius tyrimus ir plėtrą, produktų kūrimo ir tyrimo padalinyje dirba mokslininkų ir tyrėjų komanda. Nutrilite produktai buvo tiriami atliekant klinikinius tyrimus, o šie eksperimentai paremti daugiau nei 100 paskelbtų mokslinių straipsnių.

Be to, Nutrilite produktai yra sertifikuoti trečiųjų šalių organizacijų. Nutrilite turi keletą sertifikatų, įskaitant NSF Certified for Sport® sertifikatą, kuris užtikrina, kad kompanijos produktuose nėra draudžiamų medžiagų ir juos saugu naudoti sportininkams. Nutrilite produktai taip pat sertifikuoti Rainforest Alliance, kuri užtikrina, kad jų produktuose naudojamos sudedamosios dalys yra auginamos ir renkamos tvariai.

Galiausiai, Nutrilite siūlo individualius mitybos sprendimus. Nutrilite turi nemokamą internetinę vertinimo priemonę, kuri padeda naudotojams nustatyti unikalius mitybos poreikius ir rekomenduoja produktus pagal individualius poreikius. Taip pat galite kreiptis konsultacijos į apmokytų sveikatos trenerių komandą, kuri gali suteikti asmeninę paramą ir patarimus.

Taigi, jei ieškote, kas sustiprintų jūsų organizmą, verta apsvarstyti Nutrilite. Šis prekės ženklas gali patenkinti visus jūsų poreikius. Pradedant energijos palaikymu, imuninės sistemos sveikata ir miegu, baigiant širdies sveikata, kasdiene savijauta ir dar daugiau – rasite papildų, kuriais galite pasikliauti. Nutrilite turi ką pasiūlyti visai šeimai, kompanijos asortimentą sudaro platus papildų ir dietinių produktų, skirtų bendrai sveikatai ir gerai savijautai, svorio kontrolei, sporto mitybai ir grožiui, spektras.

Drąsiai galima teigti, kad Nutrilite yra geriausias maistinių medžiagų šaltinis tiems, kurie ieško augalinės kilmės, aukštos kokybės ir individualizuoto požiūrio į mitybą ir sveikatingumą. Kaip visada, prieš vartojant bet kokius maisto papildus, svarbu pasitarti su sveikatos priežiūros specialistu, kad įsitikintumėte, jog jis yra saugus ir atitinka jūsų individualius poreikius.

Šaltiniai:
Euromonitor International Limited; www.euromonitor.com/amway-claims
Nutrilite website: https://www.nutrilite.com
Nutrilite „About Us” page: https://www.nutrilite.com/about-us
Nutrilite „Seed to Supplement” page: https://www.nutrilite.com/seed-to-supplement
Nutrilite „Science” page: https://www.nutrilite.com/science
NSF Certified for Sport® website: https://www.nsfsport.com
Rainforest Alliance website: https://www.rainforest-alliance.org
Nutrilite „Assessment” page: https://www.nutrilite.com/assessment