Kaip uždirbti internetu Lietuvoje

Ieškote galimybės užsidirbti Lietuvoje? Šiame straipsnyje papasakosime, kaip interneto teikiamų galimybių dėka jau daugiau nei 10 metų uždirbame stabilias pajamas. Ar norėtumėte daryti tą patį? Sužinokite daugiau!

Pokyčiai ir tendencijos. Kur juda pasaulis

Šiuolaikinis sparčiai besikeičiantis pasaulis per trumpą laiką aukštyn kojomis apvertė milijonų žmonių gyvenimus, kurie buvo priversti viską palikti ir išvykti į kitas šalis, ieškodami geresnių sąlygų dirbti ir gyventi. Daugeliui žmonių gyvenimas emigracijoje nėra lengvas, pradedant sunkia psichologine būsena ir baigiant sudėtinga finansine padėtimi. Daugeliui profesijų reikia mokėti vietinę (užsienio) kalbą, turėti vietines licencijas, sertifikatus ir kitokius leidimus. Tačiau šių dokumentų patvirtinimo procesas gali užtrukti mėnesius, o piniginės santaupos greitai išsenka.

Galimybės ir nauda užsidirbti pinigų interneto aplinkoje

Darbas iš bet kurios pasaulio vietos, neprisirišant prie biuro, miesto ar šalies, šiuolaikiniame pasaulyje pasirodė esąs labai svarbus. Interneto teikiamų galimybių dėka išnyko sienos ir geografiniai apribojimai, atsirado puikių galimybių užsidirbti pinigų nepriklausomai nuo gyvenamosios vietos ir kalbų mokėjimo. Socialiniai tinklai, tokie kaip „Facebook“, „Instagram“, „Telegram“ ir daugelis kitų, tapo ne tik informacijos šaltiniu, bet ir uždarbio platformomis. Su kiekviena diena pasaulyje daugėja žmonių, norinčių ir galinčių užsidirbti internetu.

Pavojai internete

Augant uždarbio internete populiarumui, padaugėjo sukčiavimo atvejų, kuriais siekiama pavogti tapatybę ir pinigus. Tai labai sumažino pasitikėjimą veikla internete, todėl daugelis nusivilia, kai pažadai pasirodo esą melagingi.

Tačiau ne viskas taip liūdna. Internetas gali būti saugi ir puiki vieta užsidirbti, svarbu laikytis atsargumo taisyklių ir būti kritišku. Pirmiausia svarbu įsitikinti, kad asmuo ar įmonė, su kuria ketinate bendradarbiauti, yra patikima. Mes patys sėkmingai uždirbame pajamas interneto pagalba bendradarbiaudami su patikimu partneriu – gerai žinoma pasaulinio lygio kompanija. Tai padeda apsisaugoti nuo sukčiavimo ir užsitikrinti stabilias pajamas.

Uždarbis internetu: parduoti ar tarpininkauti?

Taip jau nutiko, kad išbandėme abi galimybes, pradėdami nuo prekybos internetu. 2013 m. atidarėme internetinę parduotuvę, mūsų džiaugsmas buvo beribis! Nors pradžia buvo nelengva, žingsnis po žingsnio tobulėjome, įgijome klientų pasitikėjimą, augo mūsų pelnas. Kartu su pajamomis augo ir apskaitos ataskaitų kiekis, užsakymų skaičius, vis daugiau laiko ir pinigų turėjome skirti siuntų pakavimui, pristatymui ir pan.

Kai 2022 m. pasikeitė įmonės, su kuria dirbome, strategija, pasikeitė ir mūsų vaidmuo – tapome tarpininkais. Mūsų džiaugsmas vėl buvo didžiulis – nuo šiol visi pardavimai internetu vykdomi oficialioje įmonės partnerės interneto svetainėje. Įmonė perėmė visą juodą darbą ir atsakomybę, kuri buvo susijusi su pardavimais internetu! Klientai perka jiems reikalingus produktus 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę tiesiai iš įmonės. Įmonė rūpinasi visa buhalterine apskaita, pakavimu ir pristatymu, garantijomis ir grąžinimu. Koks yra mūsų vaidmuo? Mūsų darbas – reklamuoti produktus, teikti informaciją apie juos ir nukreipti klientus į bendrovės svetainę, kurioje jie gali užsisakyti reikiamus produktus. Kiekvieną mėnesį suskaičiuojami pardavimai, į mūsų banko sąskaitą pervedami kainų skirtumai ir premijos už apyvartas.

student, woman, startup-849821.jpg

Ir tai dar ne viskas. Kadangi įmonė partnerė perėmė užsakymų pristatymą, atsirado galimybė plėtoti savo verslą (taip dabar vadiname šią savo veiklą) ne tik šalyje, kurioje pradėjome elektroninę prekybą, bet ir kitose Europos šalyse, kaip antai Lenkijoje, Latvijoje, Estijoje, Ukrainoje, Vokietijoje ir daugelyje kitų. Nepriklausomai nuo to, kurioje šalyje perkamos prekės, visais su užsakymais susijusiais klausimais rūpinasi patikima įmonė partnerė. Ar gali būti geriau?

Tinklo kūrimas

Tarpininkavimas nėra viskas, ką gali pasiūlyti mūsų partneris. Mes taip pat turime galimybę suburti bendraminčių komandą, kuri darys tai, ką ir mes – taps tarpininkais, reklamuos įmonės produktus. Siūloma puiki motyvacinė programa, kuri taip pat atneša mūsų šeimai geras mėnesines pajamas. Šia programa naudojamės jau daugelį metų, per tą laiką pradėjome ir toliau plečiame savo tinklą Jungtinėje Karalystėje, Vokietijoje, Ukrainoje, Lietuvoje, Estijoje ir kitose šalyse. O viskas prasidėjo nuo noro „užsidirbti papildomų pinigų“. Skamba neįtikėtinai, ar ne? Bet taip ir yra!

Elektroninė prekyba: kaip pasirinkti partnerį

Internetu galima įsigyti visko – nuo papuošalų iki automobilių. Kaip žinote, kiekvienai prekei yra pirkėjas. Vienintelis klausimas – kiek vartotojų pasiruošę pirkti vieną ar kitą produktą. Todėl renkantis, su kuria įmone bendradarbiauti, svarbu atkreipti dėmesį į produktų asortimento platumą ir į tai, kokiems vartotojų segmentams jis yra aktualus.

Pasirinkome partnerį, kurio gaminių asortimentą sudaro kasdienės paklausos prekės, kurių reikia visiems ir kasdien. Kuo platesnis rinkos segmentas, kuriam taikomas pasiūlymas, tuo daugiau galimybių parduoti. Sunkiais ekonominiais laikais arba tiesiog esant sunkiai finansinei padėčiai žmonės pradeda save riboti ir nustoja pirkti prabangos prekes. Tačiau jie nenustoja valytis dantų ar plauti plaukų, todėl, kad ir kokios būtų aplinkybės, šių prekių paklausa visada yra ir bus. Todėl prekyba tokiomis prekėmis užtikrina nuolatinę paklausą. Yra nuolatinė paklausa – bus nuolatinės pajamos.

Stabilus uždarbis net ir pasaulio pakraštyje

Bendradarbiaudami su patikima pasaulinio lygio kompanija ir išnaudodami visas šiuolaikines modernias technologijas būsite tikri, kad jūsų verslas visada bus „jūsų kišenėje“, nepriklausomai nuo to, kur gyvenate šiandien ir kur gyvensite rytoj. Galite būti tikri dėl savo pajamų, nes kompanija pati, be jokių tarpininkų, moka jums atlyginimą. Viskas skaidru ir aišku.

Su mūsų pasirinktu partneriu – kompanija Amway – gali bendradarbiauti visi, nepriklausomai nuo amžiaus, lyties, išsilavinimo, patirties ar kitų gyvenimiškų aplinkybių. Jei jums iškilo klausimų ar abejonių, nedvejodami susisiekite su mumis, ir mes su malonumu jums atsakysime. Mes – Rima ir Aleksandras – esame gyvas įrodymas, kad bendradarbiavimas su kompanija Amway gali būti naudingas, pelningas ir malonus!

Mūsų patirtis

Rima: Kaip moteris, pirmiausia, čia pamačiau kokybiškus produktus mano šeimai. Natūralūs vitaminai, veiksmingos skalbimo priemonės, kokybiška kosmetika – tai milijonų žmonių atsiliepimai visame pasaulyje, taip pat ir mūsų. Nesvarbu, kokioje situacijoje atsiduria žmonės, asmeninės higienos ir namų priežiūros priemonės naudojamos kasdien. Moterys visada nori būti gražios, naudoja kokybišką kosmetiką. Visiems mums rūpi mūsų ir mūsų artimųjų sveikata, tad vitaminai ir maisto papildai yra labai paklausūs. Visi šie produktai turi tokią savybę – anksčiau ar vėliau baigiasi, tad jų reikia vėl ir vėl. 😉 Nuolatinė paklausa užtikrina stabilias pajamas. Kasdien vis daugiau žmonių internete ieško informacijos apie kokybiškus produktus, perka internetu. Padėkite žmonėms teisingai pasirinkti, tapkite AMWAY produktų pirkimo tarpininku ir susikurkite papildomą pajamų šaltinį jau šiandien!

Aleksandras: Darbas su AMWAY man pirmiausia yra galimybė pasirūpinti savo šeimos finansine gerove. Aš pats sprendžiu, kiek ir kada dirbti ir kokių tikslų siekti. Didžiuojuosi, kad ne tik sugebėjau apsvarstyti tokias man neįprastas uždarbio galimybės ir perspektyvas, bet ir priėmiau teisingą sprendimą – pradėti veikti! Laikui bėgant papildomas uždarbis išaugo į stabilias pajamas, iš kurių galime oriai gyventi ir pasitikėti ateitimi.

Apie AMWAY kompaniją

AMWAY yra tarptautinė kompanija, įkurta 1959 m. Jungtinėse Amerikos Valstijose. Bendrovė kuria ir gamina platų produktų asortimentą, kad patenkintų įvairių rinkos segmentų poreikius. Kompanijos asortimentą sudaro tokios produktų linijos kaip Nutrilite vitaminai ir papildai, Glister burnos priežiūros produktai, Satinique šampūnai, balzamai ir kitokios priemonės plaukams, g&h prekinio ženklu pažymėtos asmens higienos produktai, tokie kaip prausikliai, losjonai, pieneliai, muilai, dezodorantai, Amway Home buitinė chemija, Artistry dekoratyvinė bei gydomoji kosmetika, taip pat eSpring vandens valymo sistema ir daugelis kitų.

AMWAY užima pirmąją vietą pasaulyje pagal prekių apyvartą tarp tiesioginės prekybos bendrovių*. Bendrovė ne tik gamina ir parduoda produktus, bet ir suteikia galimybę užsidirbti, kuri aktyviai plėtojama naudojant šiuolaikines technologijas ir galimybes. Daugiau kaip prieš 60 metų sukurtas terminu „iš lūpų į lūpas“ paremtas verslo modelis tapo efektyvaus internetinio verslo pagrindu.

Vien tai, kad skaitote šias eilutes, yra ženklas, kad esate tinkamu laiku tinkamoje vietoje. Esate ant naujų galimybių slenksčio, ties riba, kai galite išplėsti savo finansines galimybes, kurios gali būti neribotos. Jūsų laukia naujas gyvenimas, tereikia apsispręsti ir žengti pirmą žingsnį jo link. Atverkite duris savo troškimams ir svajonėms, net jei jos atrodo neįgyvendinamos, ir suteikite mums galimybę parodyti, kad Jūsų svajonių darbas gali tapti realybe.

* DSN Global reitingas, 2023 m
https://www.directsellingnews.com/global-100-lists/
AMWAY verslo savininkai Lietuvoje