Kodėl mes pasirinkome AMWAY kompaniją

Šiuolaikiniame pasaulyje tinklinės rinkodaros principais veikia daugybė įmonių. Milijonai žmonių bendradarbiauja su šiomis įmonėmis, kuria verslus ir siekia savo tikslų.

Šiame straipsnyje pateiksime esmines priežastis, kodėl mes (Rima ir Aleksandras) pasirinkome bendradarbiavimą su AMWAY kompanija mūsų verslo kūrimui:

  1. AMWAY yra pasaulyje pirmaujanti tiesioginio pardavimo kompanija. Manome, kad jei jau priėmėme sprendimą kurti verslą, tai bendradarbiaukime tik su patikimu, laiko patikrintu partneriu, užimančiu aukščiausias pozicijas pasaulyje (savo segmente).
  2. Platus kokybiškų gaminių asortimentas. AMWAY kompanija siūlo visame pasaulyje (taip pat ir Lietuvoje) žinomus ir paklausius prekės ženklo Nutrilite vitaminus bei maisto papildus, inovatyvią prekės ženklo Artistry kosmetiką, Glister, Satinique prekės ženklų asmens higienos priemonių kolekcijas, AMWAY Home prekės ženklo produktus namams ir daugelį kitų produktų. Esame įsitikinę, kad kiekviena šeima gali išsirinkti produktus, kurie papuoš jų gyvenimą ir palengvins buitį. O gal ir jūs turite savo namuose AMWAY produktų?
  3. Minimalios investicijos ir rizika. Bendradarbiavimo su AMWAY įmone aktyvacija Lietuvoje kainuoja 10,80 €. Tai suteikia galimybę kurti verslą, tačiau nesukuria jokių įsipareigojimų. Neprivaloma nei reguliariai pirkti produktų, nei atlikti jokių kitų veiksmų.
  4. Apmokymų sistema. Įmonė suteikia nemokamus mokymus AMWAY akademijoje visais verslo kūrimo, plėtros klausimais, kuriuos veda žinomiausi ekspertais ir tinklaraštininkai.
  5. Padorus atlygis. AMWAY įmonė suteikia galimybę sukurti tokios apimties verslą, kokios tik jūs norite. Jūs patys sprendžiate, kas tai bus jums – nedidelis papildomas darbas laisvalaikiu ar verslas, kuris sukurs finansinę gerovę jums ir jūsų artimiesiems.

Jei jus domina bendradarbiavimas su AMWAY kompanija, susisiekite su mumis.

Taip pat skaitykite:

Kaip pradėti nuosavą verslą