Susipažinkite su populiariausiais AMWAY asmeninės higienos produktais

Asmens higiena yra vienas svarbiausių sveiko gyvenimo aspektų. Asmens higienos priemonės padeda apsisaugoti nuo įvairių infekcijų ir ligų, kurias gali sąlygoti prasta higiena. Tai taip pat padeda išlaikyti gaivą ir švarą visą dieną, todėl galime jaustis patogiai ir pasitikėti savimi bet kokioje situacijoje.

Tačiau norint užtikrinti, kad asmens higienos priemonės būtų tikrai veiksmingos ir saugios sveikatai, labai svarbu pasirinkti tinkamus prekių ženklus ir kokybiškus produktus. Rinkoje yra daugybė gaminių, todėl išsirinkti tinkamus, atitinkančius jūsų poreikius, gali būti sudėtinga. Kai kurie nesąžiningi gamintojai gali naudoti pigias sudedamąsias dalis, kurios gali sukelti odos sudirginimą, išsausėjimą ir net alergines reakcijas. Todėl renkantis asmens higienos priemones labai svarbu atkreipti dėmesį į gaminio sudėtį ir kokybę, taip pat į gamintojo reputaciją. Geriausia rinktis natūralius ir ekologiškus produktus, kurių sudėtyje yra tik saugios ir veiksmingos sudedamosios dalys.

AMWAY yra visame pasaulyje gerai žinoma kompanija, gaminanti ir parduodanti įvairias asmens higienos priemones su Glister, g&h ir Satinique prekių ženklais. Išbandykite šiuos gaminius ir juos iš karto pamilsite.

AMWAY Glister™ daugialypio poveikio dantų pasta yra burnos priežiūros produktų karalienė. Vargu ar rasite žmogų, kuris nežinotų ir nemėgtų šio gaminio. Pirkėjų visame pasaulyje pamėgta Glister™ daugialypio poveikio dantų pasta yra puikaus skonio, tad su ja labai malonu valytis dantis. Ši dantų pasta išpopuliarėjo tarp vartotojų dėl savo gebėjimo užkirsti kelią ėduoniui, balinti dantis ir gaivinti burnos kvapą. Jos unikali formulė padeda kovoti su apnašomis ir palaikyti sveikas dantenas. Dantų pasta Glister suteikia dantų švarumo ir glotnumo pojūtį burnos ertmėje. Reguliariai valant dantis Glister™ daugialypio poveikio dantų pasta padeda pašalinti ėduonį sukeliančias apnašas ir palaiko sveiką burnos mikrobiomo pusiausvyrą. Dantų pastoje yra fluorido, be to, joje yra kai kurių mūsų mėgstamiausių natūralios kilmės ingredientų – įskaitant poliravimo priemonę silicio dioksidą ir Nutrilite sertifikuotą išskirtinį mėtų skonio mišinį.

Glister  daugiafunkcinis burnos skalavimo skystis su alaviju puikiai papildo Glister dantų pastą. Skystis suteikia ilgai išliekantį gaivumą ir padeda naikinti mikrobus bei bakterijas, sukeliančias blogą burnos kvapą ir dantenų ligas. Koncentruota formulė be alkoholio padeda pašalinti ėduonį sukeliančias apnašas ir pašalinti bakterijas, galinčias sukelti blogą burnos kvapą ir dantenų uždegimą.

Jūsų vaikas tikrai įsimylės daugiafunkcinę braškių skonio Glister™ Kids dantų pasta. Ji saugo nuo ėduonies, saugiai ir švelniai valo bei prižiūri besivystančius dantukus ir dantenas. Glister™ Kids dantų pasta specialiai sukurta vaikams nuo 2 iki 12 metų. Ji yra švelnaus skonio, kuris patinka vaikams, o jos sudėtyje esantis fluoras stiprina dantis.

Vartotojų visame pasaulyje itin mėgstamas g&h GOODNESS & HEALTH™ Protect“ rutulinis dezodorantas ir antiperspirantas yra švelnus, ilgai išliekantis, 48 valandas saugantis nuo nemalonaus kvapo ir drėgmės, nedirginantis ir nekeičiantis odos spalvos. Žmonės visame pasaulyje mėgsta ir pasitiki šiuo produktu, nes jis labai veiksmingas, tačiau vis tiek švelnus ir tausojantis. Šis g&h GOODNESS & HEALTH™ Protect“ rutulinis dezodorantas ir antiperspirantas yra unisex – skirtas naudoti tiek vyrams, tiek moterims. Išskirtinė, patikrinta kvapo technologija išlaisvina gaivų aromatų pliūpsnį, kai judate, net praėjus kelioms valandoms po naudojimo.

g&h GOODNESS & HEALTH™ Nourish“ kūno prausiklis +™ – tai drėkinamasis kūno prausiklis, padedantis maitinti ir drėkinti sausą odą. Unikalios formulės sudėtyje yra natūralių ingredientų, tokių kaip taukmedžio sviestas ir moliūgų sėklų aliejus. Dėl švelnios, kreminės formulės jis valo, drėkina ir maitina odą. Naudokite šį kūno prausiklį ir jūsų oda taps švelni bei sveika. Prausiklis tinkamas naudoti visai šeimai.
Kūno prausiklio poveikį sustiprina g&h GOODNESS & HEALTH™ Nourish“ kūno losjonas. Tai ypač lengvas losjonas, padedantis maitinti ir drėkinti sausą odą. Jo neriebi formulė greitai įsigeria į odą, todėl ji tampa švelni ir elastinga. g&h GOODNESS & HEALTH™ Nourish“ kūno losjonas užtikrina ilgalaikį 24 valandų drėkinimą, padeda sustiprinti apsauginį odos barjerą ir nuraminti sausą, įtemptą odą. Gamtos įkvėptoje šio gaminio formulėje yra maitinamojo apelsinų žiedų medaus, taukmedžio sviesto ir moliūgų sėklų aliejaus mišinio, kad jūsų oda būtų graži ir sveika. Gausiai įmasažuokite losjono į odą po prasimosi su G&H NOURISH+ kūno prausikliu ir būsite maloniai nustebinti rezultatu.
Didžiausia moterų puošmena – gražūs ir prižiūrėti plaukai. Naudokite Satinique™ Drėkinantį šampūną ir džiaugsitės glotniais, žvilgančiais, šilkiniais plaukais, nes šis produktas atkuria plaukų drėgmę ir glotnina juos nuo šaknų iki galiukų. Tai yra drėkinamasis šampūnas, padedantis išvalyti ir sudrėkinti plaukus. Jo unikalioje formulėje yra provitamino B5, KuKui sėklų aliejaus, kuris atjaunina ir glotnina plaukus, padeda pagerinti jų elastingumą ir sugrąžina kontrolę. Šampūnas drėkina, maitina ir, svarbiausia, apsaugo plaukus nuo agresyvių išorės veiksnių, suteikdamas šilkinį blizgesį.

Satinique™ Drėkinantis kondicionierius atkuria plaukų drėgmę ir išlygina juos nuo šaknų iki galiukų. Jis padeda maitinti ir drėkinti plaukus. Unikali formulė papildyta AMWAY išskirtiniu ir JAV patentuotu ENERJUVE™ – teigiamai įkrautu lipidų, kreatino ir 18-MEA kompleksu, kuris prasiskverbia į plauko šerdį, susijungia su pažeistomis vietomis ir atstato stiprumą. Naudokite kondicionierių išsiplovę plaukus šampūnu Satinique Smooth Moisture Shampoo ir pasieksite norimų rezultatų.

Satinique™ atgaivinanti kaukė yra giliai kondicionuojanti priemonė, padedanti atkurti ir sustiprinti pažeistus plaukus. AMWAY kompanijos mokslininkai sujungė savo patirtį mitybos ir grožio srityse, kad į plaukų sveikatą integruotų naujoviškus ingredientus su kruopščiai atrinktomis augalinėmis ir maistinėmis medžiagomis. Unikalioje formulėje yra natūralių ingredientų, tokių kaip vitaminas E, vynuogių sėklų ekstraktas ir Kukui sėklų aliejus, kurie apsaugo plaukus nuo aplinkos daromos žalos, padeda maitinti ir drėkinti plaukus, plaukai atrodo sveiki ir sudrėkinti.

Kaip užsisakyti AMWAY asmens higienos ir kitus produktus, galite sužinoti čia