g&h Baby kūdikio odos priežiūros priemonės

Nuprauskite ir nuraminkite gležną kūdikio odelę švelniai putojančiu g&h Baby plaukų ir kūno prausikliu, o po to sudrėkinkite odą raminančiu ir saugančiu losjonu, kurio poveikis tęsis visą dieną.

Rinkinį g&h Baby sudaro du produktai: Prausiklis ir šampūnas kūdikiams g&h Baby ir Losjonas kūdikiams g&h Baby.

• Prausiklis ir šampūnas kūdikiams švelniai prausia kūdikio galvos ir kūno odelę, priemonės itin švelni formulė „du viename“ suteikia kūdikio odai minkštumo ir drėgmės net nuskalavus prausiklį vandeniu.
• Losjonas lengvai įsigeria į gležną kūdikio odelę ir išsaugo drėgmę visą parą, iki sekančių kūdikio maudynių.
• Abu produktai suteikia trijų sluoksnių apsaugą, nes stiprina ir palaiko odos hialurono rūgšties (HA), apsauginį drėgmės ir lipidų barjerus.
• Abiejų produktų sudėtyje yra naudingųjų augalinių medžiagų – medetkų kompleksinio vandens, alyvuogių aliejaus keramidų komplekso ir ramunėlių eterinio aliejaus.
• Maudynės bus greitesnės, paprastesnės ir malonesnės tiek jums, tiek kūdikiui. Oda bus švari ir akivaizdžiai švelni, elastinga, glotni bei sudrėkinta.

gh kudikiui

Kodėl jums tai patiks
g&h Baby kūno priežiūros produktai – tai puikus kūdikio vakarinių maudynių ritualas. Pirmiausia prausikliu ir šampūnu „du viename“ nuprauskite, po to losjonu nuraminkite gležną kūdikio odelę. Tobula maudynių ir vakaro rutina bei drėgmės apsauga, išliekanti nuo vieno maudymo iki kito.
Kadangi sudėtyje panaudoti tokie augaliniai ingredientai, kaip medetkos, alyvuogių aliejaus keramidas ir ramunėlės, galite būti ramūs, kad savo kūdikio odai prausti naudojate pačius geriausius produktus. Abiejų produktų formulės yra veganiškos, atitinkančios „g&h Personal Care Clean“ standartus, o tai reiškia, kad visi ingredientai yra saugūs ir be jokių stiprių chemikalų.

Tegul maudynės bus smagios ir malonios jums ir kūdikiui, kurio oda bus sudrėkinta ir apsaugota iki kitų maudynių.

Natūralios kilmės ingredientai
Prausiklio ir šampūno kūdikiams g&h Baby ir losjono kūdikiams g&h Baby sudėtyje yra Nutrilite ūkiuose užaugintų ramunėlių, medetkų ir alyvuogių aliejaus. Abiejuose produktuose yra „Phyto Complex“, sustiprinančio drėkinamąjį poveikį.

Švari formulė
g&h Baby produktų formulės atitinka g&h Personal Care Clean standartus – griežtas taisykles, kurių laikantis užtikrinama, kad g&h produktai būtų saugūs ir veiksmingi.

g&h Baby kūdikių odos priežiūros priemonės:
• Užregistruotos The Vegan Society;
• Sudėtyje NĖRA mineralinių aliejų, parabenų ir ftalatų;
• Be aromatų;
• Patikrinti dermatologiškai ir alergologiškai, kad būtų kuo mažesnė alergijų pasireiškimo rizika;
• Sudėtyje nėra gyvūninės kilmės ingredientų, neatlikti bandymai su gyvūnais.

Tvarumas
• Biologiškai skaidi formulė;
• Buteliukas pagamintas iš 30 % perdirbtų medžiagų;
• g&h kūno priežiūros priemonės tiekiamos buteliukuose, kurie yra perdirbami (išskyrus pompas).

Suteikia 3 sluoksnių apsaugą, kuri švelniai puoselėja kūdikio odelę:
1. HA barjeras. Šis švelnus prausiklis padeda stiprinti HA barjerą, kuris apsaugo kūdikio odelę nuo drėgmės netekimo, o kūno losjonas giliai drėkina ir apsaugo nuo išsausėjimo.
2. Keramidų barjeras. Prausiant šiuo prausikliu ir šampūnu kūdikio plaukus, galvytę ir viso kūno odą, ne tik nuplaunami nešvarumai, prakaitas, sukuriamas apsauginis odos drėgmės barjeras, kuris palaiko pastovų drėgmės lygį. Losjonas kūdikiams sustiprina apsauginį odos drėgmės barjerą ir palaiko dar pastovesnį drėgmės lygį.
3. Lipidų barjeras. Tiek prausiklis ir šampūnas kūdikiams, tiek losjonas kūdikiams padeda palaikyti lipidų barjerą – pagrindinį odos elementą, suteikiantį natūralią apsaugą nuo išorinių dirgiklių.

Formulėse panaudotas išskirtinis g&h Phyto Complex.

Naudojimas
Prausiklis ir šampūnas kūdikiams g&h Baby
• Sudrėkinkite kūdikio plaukus ir kūną šiltu vandeniu.
• Užtepkite šiek tiek prausiklio ranka arba kempine.
• Švelniai prauskite odą putojančiu prausikliu.
• Švelniai nuplaukite vandeniu visas putas.
Losjonas kūdikiams g&h Baby
• Išmaudę kūdikį, nusausinkite jį rankšluosčiu.
• Užtepkite losjono sau ant rankų.
• Švelniai įmasažuokite losjoną į visą kūdikio kūno odą.

gh baby

Sudėtis
Produktų formules sudaro kruopščiai atrinktų augalinės kilmės ingredientų mišinys, kuris valo, ramina ir drėkina gležną jūsų kūdikio odelę.
Augalinio pagrindo vanduo, medetkų kompleksinis vanduo stiprina hialiurono rūgšties (HA) barjerą, kad suteiktų drėgmės apsaugą viršutiniame odos sluoksnyje ir sulėtintų bei apsaugotų nuo drėgmės netekimo.
Pagrindinės augalinės medžiagos, alyvuogių aliejaus keramidas stiprina odos apsauginį drėgmės barjerą, kad šis stiprintų ir palaikytų stabilesnį kūdikio odos drėgmės lygį.
Augalinės maistinės medžiagos, ramunėlių eterinis aliejus apsaugo odą nuo išorinių dirgiklių su aliejumi, išgautu iš augalų, užaugintų „NutriCert“ sertifikuotų partnerių ūkiuose.
Sudėtyje esančio Phyto Complex sudėtyje yra šviežių daigelių ekstrakto kompleksas, sumaišytas su žaliųjų lapų ekstrakto kompleksu.

Pasirinkite jums patogiausią būdą įsigyti Amway kompanijos produktus