Organizmo valymas. Kokie AMWAY produktai gali padėti išvalyti organizmą

Sveika gyvensena yra labai svarbi visaverčiam gyvenimui, todėl daugelis žmonių rūpinasi savo sveikata ir gyvenimo būdu. Jei norite gerai jaustis visose gyvenimo srityse, svarbu rūpintis savo fizine ir psichine gerove. Kokybišką ir visavertį gyvenimą lemia įvairūs veiksniai, tokie kaip sportas, geras miegas, streso valdymas ir, žinoma, sveika subalansuota mityba. Akivaizdu, kad labai svarbus sveikos gyvensenos aspektas yra kūno valymas. Organizmo valymas padeda atsikratyti toksinų, kurie laikui bėgant susikaupia dėl netinkamos mitybos, aplinkos taršos ir kitų veiksnių.

Kūno valymas, dar vadinamas detoksikacija, yra natūralus procesas, kurio metu organizmas pašalina kenksmingus toksinus ir atliekas. Mūsų kūnas turi savo detoksikacijos sistemą, kuri pašalina toksinus per tokius organus kaip kepenys, inkstai ir oda. Tačiau mūsų organizmo detoksikacijos funkcija gali būti perkrauta dėl per didelio toksinų kiekio arba organų nesugebėjimo susidoroti su krūviu. Kai organizmo detoksikacija veikia neefektyviai, organizme kaupiasi toksinai, o tai gali sukelti įvairių sveikatos problemų, pavyzdžiui, virškinimo problemų, nuovargį, galvos skausmus ir kt. Todėl labai svarbu reguliariai valyti organizmą, kad būtų pašalinti toksinai ir pagerėtų bendra sveikata.

woman, body, pain-5941896.jpg

Yra keli organizmo valymo būdai. Sveikas maistas yra labai svarbus organizmo valymui. Mityba, kurioje gausu vaisių, daržovių, neskaldytų grūdų ir baltymų, gali padėti organizmui pašalinti toksinus. Vieni geriausių maisto produktų organizmui valyti yra lapiniai žalumynai, citrusiniai vaisiai, uogos, riešutai ir sėklos. Ir nepamirškite vandens! Gerti pakankamai vandens yra labai svarbu organizmo valymui ir funkcionavimui. Vanduo padeda iš organizmo išplauti toksinus ir atliekas. Gydytojai teigia, kad žmogus per dieną turėtų išgerti ne mažiau kaip 8-10 stiklinių vandens. Toks vandens kiekis užtikrina tinkamą organizmo funkcionavimą ir toksinų pasišalinimą.

Sportas taip pat labai svarbus. Judėjimas padeda pagerinti kraujotaką, o tai padeda šalinti toksinus. Be to, fiziniai pratimai stimuliuoja limfos sistemą, kuri padeda pašalinti iš organizmo atliekas. Judėjimas gryname ore gerina miego kokybę, kuri taip pat yra labai svarbus bendros savijautos veiksnys. Pakankamas miegas taip pat labai svarbus organizmo valymui. Miego metu organizmas ilsisi ir atsinaujina, o kepenys dirba, kad pašalintų toksinus.

Visi išvardinti dalykai yra labai svarbūs, tačiau dažnai jų nepakanka. Maisto papildai gali padėti palaikyti natūralų organizmo detoksikacijos procesą. Jei ieškote subalansuotų ir daugiafunkcinių produktų, skirtų organizmui valyti, susipažinkite su AMWAY prekės ženklo Nutrilite produktais. AMWAY siūlo aukštos kokybės maisto papildus su Nutrilite prekės ženklu – geriausiai pasaulyje parduodamų vitaminų ir maisto papildų prekės ženklu. Nutrilite turi daugiau nei 80 metų patirtį derinant gamtą ir mokslą, kad padėtų žmonėms gyventi sveikiau.

Išbandykite Nutrilite kūno valymo programos paketą ir greitai pamatysite puikius rezultatus. Nutrilite Body Cleansing Program paketą sudaro 4 puikūs produktai: Nutrilite Milk Thistle, Nutrilite Balance Within, Nutrilite Fibre Powder ir Nutrilite All Plant Protein.

Maisto papildo Nutrilite Milk Thistle sudėtyje yra pieno raktažolių ekstrakto, kuris stiprina kepenų funkciją. Kepenys yra pagrindinis organizmo detoksikacijos organas, todėl Nutrilite Milk Thistle padeda gerinti kepenų sveikatą ir palaiko jų detoksikacinę funkciją. Nutrilite Milk Thistle sudėtyje esantys junginiai, kurių įprastinėje mityboje paprastai nerandama, užtikrina puikų sprendimą gerai kepenų sveikatai palaikyti.

Nutrilite Fiber Powder yra maisto papildas, kuris padeda palaikyti virškinimo sistemos sveikatą. Maisto papildo sudėtyje yra tirpių ir netirpių skaidulų, kurios padeda šalinti toksinus iš organizmo.

Nutrilite Balance Within yra maisto papildas, kurį sudaro du B grupės vitaminai ir dvi moksliškai pagrįstos pieno rūgštį gaminančių bakterijų rūšys. Mokslininkai teigia, kad B grupės vitaminai ir bakterijos palaiko sveiką gyvenimo būdą, stiprindami imuninę sistemą.

Nutrilite All Plant Protein sudėtyje yra devynios aminorūgštys, kurios prisideda prie geros sveikatos. Baltymai palaiko organizmo struktūrą ir suteikia pagrindą kaulams bei raumenims.

Jums taip pat gali patikti Nutrilite Double X – tai galingas multivitaminų papildas, suteikiantis svarbiausių maistinių medžiagų, palaikančių bendrą sveikatą. Nutrilite Double X sudėtyje yra augalinės kilmės ingredientų, padedančių valyti organizmą, įskaitant ciberžolę, rozmariną ir artišokus.

Kaip jau sutarėme, gerti švarų, išgrynintą vandenį yra labai svarbu norint išvalyti organizmą. eSpring vandens valymo sistema padės jums tai padaryti. eSpring Water Treatment System – tai buitinė vandens filtravimo sistema, kuri pašalina iš vandentiekio vandens priemaišas, įskaitant chlorą, šviną ir kitus teršalus.

Kai organizmo detoksikacijos sistema veikia neefektyviai, organizme kaupiasi toksinai, o tai gali sukelti įvairių sveikatos problemų, pavyzdžiui, virškinimo problemų, nuovargį, galvos skausmus ir kt. Todėl labai svarbu reguliariai valyti organizmą, kad būtų pašalinti toksinai ir pagerėtų bendra sveikata.

Kaip užsisakyti AMWAY produktus, galite sužinoti čia.

Šaltiniai:

National Center for Complementary and Integrative Health. Detoxes and Cleanses. https://www.nccih.nih.gov/health/detoxes-and-cleanses

Harvard Health Publishing. The dubious practice of detox. https://www.health.harvard.edu/staying-healthy/the-dubious-practice-of-detox

American Heart Association. American Heart Association Recommendations for Physical Activity in Adults and Kids. https://www.heart.org/en/healthy-living/fitness/fitness-basics/aha-recs-for-physical-activity-in-adults

Mayo Clinic. Water: How much should you drink every day? https://www.mayoclinic.org/healthy-lifestyle/nutrition-and-healthy-eating/in-depth/water/art-20044256

Nutrilite by AMWAY. Nutrilite Daily. https://www.amway.com/Nutrition/Nutrilite/Daily/p/122083

Nutrilite by AMWAY. Nutrilite Milk Thistle with Dandelion. https://www.amway.com/Nutrition/Nutrilite/Milk-Thistle-with-Dandelion/p/109701

Nutrilite by AMWAY. Nutrilite All Plant Protein Powder. https://www.amway.com/Nutrition/Nutrilite/All-Plant-Protein-Powder/p/110415

Nutrilite by AMWAY. Nutrilite Fiber Powder. https://www.amway.com/Nutrition/Nutrilite/Fiber-Powder/p/110178

AMWAY. BodyKey by Nutrilite Meal Replacement Shake Mix. https://www.amway.com/Nutrition/Weight-Management/BodyKey-by-Nutrilite-Meal-Replacement-Shake-Mix/p/116668

AMWAY. eSpring Water Purifier. https://www.amway.com/en_US/eSpring-Product-Page