AMWAY kompanijos produktais galima pasitikėti

AMWAY bendrovė veikia daugiau nei 60 metų. Per šį laiką ji užsitarnavo reputaciją kaip gaminančios aukštos kokybės produktus, kuriais pasitiki vartotojai ir ekspertai visame pasaulyje. AMWAY kompanija, siūlanti platų produktų asortimentą – nuo mitybos ir sveikatingumo iki grožio ir asmeninės higienos – tapo gerai žinoma daugelyje pasaulio šalių. Tad kuo AMWAY gaminiai skiriasi nuo kitų prekių ženklų? Pažiūrėkime, kodėl AMWAY gaminiais galima pasitikėti ir kodėl vartotojai ir toliau juos renkasi.

Vienas iš pagrindinių veiksnių, išskiriančių AMWAY gaminius, yra bendrovės įsipareigojimas savo gaminiuose naudoti tik aukščiausios kokybės ingredientus. Šį įsipareigojimą užtikrina ir kokybę įrodo išsamūs bandymai bei kokybės kontrolės priemonės, kurias AMWAY taiko kiekviename gamybos proceso etape. Prieš išleidžiant bet kurį gaminį į rinką, jis griežtai išbandomas, kad būtų užtikrinta, jog jis atitinka griežtus AMWAY kokybės ir saugos standartus.

AMWAY produkcija Lietuvoje

Nutrilite papildai yra geriausias AMWAY įsipareigojimo užtikrinti kokybę, saugumą ir veiksmingumą pavyzdys. Nutrilite yra pasaulyje pirmaujantis vitaminų, mineralinių medžiagų ir maisto papildų prekės ženklas, kurio pagrindą sudaro daugiau nei 80 metų mokslinių tyrimų ir plėtros. AMWAY Nutrilite papildai gaminami iš geriausių sudedamųjų dalių, juos kuriant ir gaminant atliekami išsamūs tyrimai, siekiant užtikrinti, kad jie būtų saugūs ir veiksmingi žmonėms bei juos supančiai aplinkai.

Dėmesys tvarumui – dar vienas veiksnys, rodantis bendrovės išskirtinumą ir patikimumą. AMWAY kompanija pripažįsta, kad jos produktai daro poveikį aplinkai, ir imasi priemonių, kad sumažintų šį poveikį, naudodama aplinkai nekenksmingus ingredientus ir pakuotes. Pavyzdžiui, bendrovės ARTISTRY grožio produktų linijos sudėtyje naudojamas tvarus palmių aliejus. XS Energy gėrimai taip pat pakuojami į perdirbamas aliuminio skardines.

Daug dėmesio AMWAY skiria ir socialinei atsakomybei. Pavyzdžiui, bendrovės kampanija Nutrilite 5-ių galia skirta kovai su nepakankama vaikų mityba visame pasaulyje. Per šią kampaniją AMWAY aprūpina skurstančius vaikus Nutrilite Little Bits – maistingųjų medžiagų papildais, padedančiais pagerinti jų sveikatą ir savijautą.

AMWAY labai daug dėmesio skiria kokybei ir tai įrodo bendrovės gamybos procesai. Visame pasaulyje AMWAY turi daugiau kaip 100 gamybos įmonių ir kiekvienoje iš jų laikomasi aukščiausių kokybės ir saugos standartų. Bendrovės gamybos procesai sukurti taip, kad kiekvienas gaminys būtų pagamintas laikantis vienodai aukštų standartų, nepriklausomai nuo to, kur jis buvo pagamintas.

Kadangi bendrovė yra įsitikinusi savo gaminių kokybe, procesų tvarumu ir socialine atsakomybe, AMWAY visiems savo gaminiams suteikia pasitenkinimo garantiją. Ši garantija reiškia, kad klientai gali drąsiai pirkti bet kurį AMWAY produktą, žinodami, kad jei jie nebus patenkinti savo pirkiniu, gali jį grąžinti ir atgauti visus pinigus arba pakeisti kitu.

AMWAY įsipareigojimą siekti kokybės pripažino daugybė pramonės organizacijų ir leidinių. 2020 m. Direct Selling News, pirmaujantis tiesioginės prekybos leidinys pripažino AMWAY pirmaujančia tiesioginės prekybos bendrove pasaulyje. Šis pripažinimas liudija AMWAY atsidavimą teikiant aukštos kokybės produktus ir išskirtinį klientų aptarnavimą.

Apibendrinant galima teigti, kad AMWAY įsipareigojimas užtikrinti kokybę, tvarumą, socialinę atsakomybę ir klientų pasitenkinimą išskiria ją iš kitų rinkoje esančių prekės ženklų. Turėdama platų produktų, kuriais pasitiki vartotojai visame pasaulyje, asortimentą, AMWAY užsitarnavo puikią reputaciją šioje pramonės šakoje. Nesvarbu, ar ieškote papildų sveikatai ir gerai savijautai palaikyti, grožio produktų natūraliam grožiui sustiprinti, ar asmens higienos priemonių, kurios padėtų jums atrodyti ir jaustis kuo geriau, AMWAY turi produktų, kurie atitiks jūsų poreikius. Kodėl gi neišbandžius AMWAY produktų kokybės patiems?

Kaip užsisakyti AMWAY produktus Lietuvoje, galite sužinoti čia.