Vaikų imunitetas – kaip sustiprinti

Vienas svarbiausių tėvų prioritetų – užtikrinti vaikų sveikatą ir saugumą. Plintant virusams ir įvairioms infekcijoms sunku užtikrinti, kad jūsų vaikas būtų sveikas. Geriausias būdas apsaugoti vaikų sveikatą – stiprinti jų imuninę sistemą. Imuninė sistema – tai organizmo gynybos sistema nuo infekcijų ir ligų. Ji padeda išlaikyti jūsų vaikų sveikatą, nes kovoja su kenksmingomis bakterijomis ir virusais. Vaikai yra jautresni infekcijoms ir ligoms, nes jų imuninė sistema dar nėra visiškai išsivysčiusi. Todėl labai svarbu imtis priemonių jų imuninei sistemai stiprinti.

Imunitetą stiprina daug įvairių priemonių. Imuninei sistemai palaikyti būtina sveika mityba. Labai svarbu užtikrinti, kad vaikai valgytų įvairių vaisių, daržovių, neskaldytų grūdų ir liesų baltymų. Šie maisto produktai suteikia svarbiausių maistinių medžiagų, kurių reikia imuninei sistemai tinkamai funkcionuoti.

children, portrait, siblings-817368.jpg

Miegas taip pat labai svarbus, kad imuninė sistema tinkamai veiktų. Miego trūkumas gali susilpninti imuninę sistemą, todėl ji tampa jautresnė infekcijoms ir ligoms. Užtikrinkite, kad jūsų vaikai pakankamai išsimiegotų, kad sustiprintumėte jų imuninę sistemą.

Nepamirškite ir fizinio aktyvumo. Fizinis aktyvumas yra labai svarbus bendrai sveikatai ir gerovei, taip pat ir  imunitetui. Paskatinkite vaikus reguliariai užsiimti fizine veikla, kad sustiprintumėte jų imuninę sistemą. Tinkama higiena, pavyzdžiui, rankų plovimas, rankų dezinfekcijos priemonių naudojimas, burnos ir nosies užsidengimas čiaudint ar kosint gali padėti išvengti infekcijų ir ligų plitimo.

Motinos dažnai skundžiasi, kad jų vaikai yra nevalgūs, todėl maisto papildai ir vitaminai yra puikus būdas praturtinti vaikų mitybą reikiamu maistinių medžiagų kiekiu. Maisto papildai su vitaminais ir kitais papildais gali padėti palaikyti imuninę sistemą. Amway kompanija siūlo įvairių papildų, kurie stiprina imuninę sistemą. Tėvai žino, kaip sunku paskatinti savo mažuosius suvalgyti pakankamai vaisių ir daržovių ir užtikrinti, kad jie gautų naudos iš įvairios ir subalansuotos mitybos. Vaikams reikia vitaminų, mineralų ir fitonutrientų, kad jie tinkamai stimuliuotų augimą bei imuninę sistemą.

AMWAY – tai bendrovė, kuri tiekia įvairius sveikatos ir sveikatingumo produktus, įskaitant vitaminus ir papildus, kurie gali stiprina imuninę sistemą. Štai keletas AMWAY produktų serijos gaminių, kurie gali padėti sustiprinti jūsų vaikų imuninę sistemą.

Nutrilite Kids Immunity Support Plus. Tai puikus keturi viename produktas, į kurio sudėtį įeina vitaminas D, cinkas, vitaminas C ir pieno rūgštį gaminančios bakterijos. Vitaminas D stiprina vaikų imuninę sistemą. Greitai tirpstantys milteliai patogiose pakuotėse, kuriuos galima bertitiesiai ant liežuvio.

Nutrilite kramtomasis vitaminas C. Vitaminas C yra pagrindinė maistinė medžiaga, palaikanti imuninę sistemą. Nutrilite  kramtomasis vitaminas C yra skanus ir patogus būdas užtikrinti, kad vaikai gautų vitamino C, reikalingo imuninei sistemai palaikyti.

Nutrilite kramtomieji multivitaminai  – tai gausus svarbiausių vitaminų ir mineralų mišinys, padedantis palaikyti bendrą vaikų sveikatą ir gerovę, taip pat ir imuninę sistemą. Nutrilite Chewable Multivitamin palaiko sveiką vaiko organizmo vystymąsi, aprūpindamas jį svarbiausiais vitaminais ir mineralais.

Nutrilite Kids Omega-3  – tai gardūs minkšti kramtomieji guminukai, kurių sudėtyje yra aukštos kokybės sudedamųjų dalių iš žuvų taukų, gaunamų iš tvarių šaltinių, derinys. Omega-3 nepakeičiamosios riebalų rūgštys, kurios ypač svarbios kaulų formavimusi. Minkšti kramtukai pasižymi puikiu vaisių skoniu – produktą vaikai vartoja su dideliu malonumu.

Be jau išvardintų produktų, AMWAY produktų serijoje yra ir kitų maisto papildų, kurie gali padėti palaikyti jūsų vaikų imuninę sistemą. Produktai pagaminti iš aukštos kokybės ingredientų ir pagrįsti moksliniais tyrimais, todėl užtikrinama, kad savo vaikams duodate geriausius įmanomus maisto papildus jų imuninei sistemai stiprinti. Vaikų imuninės sistemos stiprinimas yra labai svarbus siekiant apsaugoti jų sveikatą ir gerovę, užtikrinti, kad jie būtų mažiau jautrūs infekcijoms ir ligoms ir galėtų gyventi laimingą ir aktyvų gyvenimą. Su AMWAY produktais galite aprūpinti savo vaikus svarbiausiais vitaminais ir maisto papildais, reikalingais jų imuninei sistemai ir bendrai sveikatai palaikyti. Imkitės reikiamų veiksmų jau šiandien, kad sustiprintumėte savo vaikų imuninę sistemą ir suteiktumėte jiems geriausią įmanomą gyvenimo pradžią.

Rekomenduojame:

Kaip užsisakyti AMWAY produktus, galite sužinoti čia.

Šaltiniai:

„Strengthening Your Child’s Immune System” by Johns Hopkins Medicine: https://www.hopkinsmedicine.org/health/wellness-and-prevention/strengthening-your-childs-immune-system

„How to Boost Your Child’s Immune System” by Healthline: https://www.healthline.com/health/parenting/boost-childs-immune-system

„Vitamins and Supplements for Children” by WebMD: https://www.webmd.com/parenting/features/vitamins-for-kids-do-healthy-kids-need-supplements

„AMWAY’s Nutrilite Supplements” by AMWAY: https://www.amway.com/en_US/nutrition-supplements/nutrilite